VAD BEHÖVER DU HJÄLP MED?

T.ex webbshop, ny hemsida, fräscha upp existerande hemsida, redigera hemsida själv, få fler besökare genom sökmotoroptimering, webbrådgivning etc.

någonting annat

en ny hemsida

Publiceringsverktyg som WordPress eller Joomla låter dig administrera din webbplats själv...om du vill. Du kan också anlita en webbdesigner för att göra ändringar på din hemsida eller så gå du en kurs och lära dig hur du kan göra det själv.

Ny hemsida

vill inte ha en ny

Ofta behöver man inte köpa en ny hemsida! Speciellt när man har en fungerande lösning som bara behöver putsas till lite, som t.ex ett bokningssystem. Det kan gå genom att ändra koden som styr hemsidans utseende.                    

ta kontakt

WEBBRÅDGIVNING

Överbetala inte till dyra webbyråer för något du egentligen inte behöver. Fråga om dina alternativ. Få information om allt det viktiga som du behöver veta för att kunna göra det du vill med din hemsida/blogg/Facebook.

webbrådgivning

GÖR HEMSIDA SJÄLV

Kurser och individuella konsultationer i hur man bygger, utvecklar, uppdaterar, administrerar eller optimerar existerande hemsida. Det finns möjlighet till skräddarsydda kurser om du inte hittar någon kurs som du är intresserad av i utbudet.

till kurser

någonting annat

hemsida-design-relaterat?

Det går alltid bra att fråga. Ibland vet man inte vad det heter eller vad man vill. Jag blir ofta kontaktad med frågor som  "Behöver jag en hemsida?" eller "Kan du Google AdWords?" Har du frågor eller funderingar inom hemsida/webbdesign-relaterat område - kontakta mig!

Kontakt